Опел Клуб България

»
Вход Регистрация Потребители Ново съдържание Промени на статуса
« Back to 402 м. ...

Opel Astra Gsi 150hp vs. Opel Astra H Cdti 150hp.

Тази тема е заключена

sechko снимка sechko 18 април 2010 - 21:21

Ето тук е ясно всичко.............и фактите са на лице! :61:
http://www.zeperfs.c...uel270-1260.htm
Отговори

cecko_pleven снимка cecko_pleven 18 април 2010 - 22:27

Колеги ще ви помоля да не спамим в темата за гонката ....... линк за клипчето Opel Astra Gsi 150hp vs. Opel Astra H Cdti 150hp.
Отговори

Николай Николов снимка Николай Николов 19 април 2010 - 01:02

Ако беше описано всичко по-точно, нямаше да спамим, но съм длъжен да вмъкна пояснение :icon_wink2:


Божката и sechko, а и Румен са пристрастни, защото и те карат :flag:

Но както и да е! Само ще кажа, че чакам Веси да затвърди победата, ако може разбира се! Защото всички присъстващи видяха как се уплаши от резултата при положение, че бях забравил да си включа режима "спорт". А 1вия път като бях включил му направих значителна преднина, но за негово щастие некъв идиот се появи и го спаси от загубата!

пп: Аз съм си виновен, че бях забравил да натисна "спорта", но пък да се спечеш така и да не искаш да се пуснем 2ри път????
Веси, ще те пратим в другата графа :) ))

Все пак, чакам те пак да се накумиш и да повторим, ако затвърдиш... МЛЪКВАМ! Дано само да е тази година... че за тая гонка те юркам от миналата!


Ако ви се клюка и обсъжда... знаете къде можем да го направим!




Другата неделя ще се постарая пак да съм на линия, но дано този път и някое по-смело C20XE да го направи! Без оправдания и превиждащи му се агенти на ЦРУ :clap: .... ама тва с полицая под прикритие май свърши работа и ме разсея достатъчно за да забравя да си натисна бутончето "спорт", което май плаши доста Веси, спокойно още нямам чип!



пп: Сечко, мислиш ли, че за 16 години характеристиките на ГСИ-то са същите? От 0-100 да ме бие??? Незнам как не ти се струва нереално?! Готов съм да докажа, но с Веси вие се разбирайте, аз съм на линия!
Мнението беше редактирано от Николай Николов: 19 април 2010 - 01:08
Отговори

FBI-Rumen снимка FBI-Rumen 19 април 2010 - 12:49

Я подскажи как без чип колата ти е тръгнала ? при положение, че на дойренци не късаше грам ?
Само да излезе мойта от бокса не ми пречи и 10 пъти да се пуснем :)
Мнението беше редактирано от Auris 1.6 vvt-i: 19 април 2010 - 14:01
Причина за редактиране:: Цитат на предходно мнение е излишен!
Отговори

HowDouWantit снимка HowDouWantit 19 април 2010 - 12:59

Първия и втория път когато се пуснаха (понеже първия път имаше някви на лукойла и беше опасно) Веси тръгна със TC , но след това се направи и Трети старт без TC (когато Ники не е пуснал Спорт режима) , но Ники се отказа на Лукойла ....
Отговори

Tank снимка Tank 19 април 2010 - 13:56

Задължително направете още един старт.И аз следя с интерес.
Карал съм и GSI и CDTI.Дизеларката създава усещане за брутално ускорение, но пък сухите цифри от зепферс.ком показват обратното.Пуснете пак и без оправдания.
Отговори

pavkata-sv снимка pavkata-sv 19 април 2010 - 17:11

Ники тая неделя може да прескоча до Плевен и да Ви видя ,че ми домъчне .... то с тебе нема къде да се видим другаде ;) поне да намина ! ;)
Отговори

fesurlinga снимка fesurlinga 19 април 2010 - 18:07

Никой не каза как точно е гонката:Да поясня за скъпите съфоромци, с Ники имахме спор и решихме да направим гонка.Мойта кола с тракшан контрол да трагне срешу неговата на 400м.Аз мисля,че ще успея да излъжа тракшан контрола и до края на 300-тата метра ще сам отпред,старта немога да го взема с тракшан контрола но после ще го догона и ше бия с малко.Та Ники ти пита Сечко за от 0-100 дали ще те бие астра ц20хе аз ще ти обада,с малко ама пак пред теб.
Отговори

borko_87 снимка borko_87 19 април 2010 - 18:10

братле ако имаш път със дизеларката към асеновград или пловдив пиши едно лично да се разберем за гонка защото ми се струва че със с18хе ще те бия даже и бялата гси ка ще падне според мен :icon_wink2: ако ли пък не на събора може да замерим и с 2 мата :clap:
Мнението беше редактирано от borko_87: 19 април 2010 - 18:11
Отговори

Николай Николов снимка Николай Николов 19 април 2010 - 19:00

Някои от Вас, мисля че не са разбрали точно за какво става дума! Разяснявам и няма да спорим повече!

Гонката от клипа протече при слдните условия: И двете коли тръгват с ТРАКШЪН, аз бях забравил да си пусна "спорт" режима на колата, а ГСИ-то е с чип!

Това е всичко: Просто и ясно! Молих човека с ГСИ-то повече от половин час да се пуснем пак, за да си пусна и моя "чип" така да го наречем и да разберем какво ще стане реално, но той както разбрахте пак с оправдания... ремък! На мен ми заприлича на уплаха малко, ама айде...
Ще го чакам да се пуснем пак... някога! Дано само не е никога!

пп: Поне 10 човека, които бяха там могат да потвърдят думите ми по-горе, така че да не спорим излишно!



пп: Към Румката: На Дойренци изобщо още не можех да карам колата... тъкмо я бях взел... за първи път карах дизел... с Тракшън тръгвах и тогава, а и на тая печка дори незнаех кога точно да сменям и скоростите... ТОВА Е! Сега имам само спортен филтър и хубава нафта - САМО ПЕТРОЛ! Оправи си колата и заповядай, никога не бих се уплашил или избягал или пък да се оправдавам и да не се пускам, при положение, че ОБЕЩАВАМ!

пп: за колегата с най-бързото X18XE... мн харесвам този мотор, ноо... не искам да се изказвам толкова силно като теб! Дано се срещем и да замерим някой път.
Мнението беше редактирано от Николай Николов: 19 април 2010 - 19:07
Отговори

fesurlinga снимка fesurlinga 19 април 2010 - 19:10

сега аз да попиша никога не ме е било страх да се пускам с димяшти коли аз сам се пускал с БМВ 318 е30 с турбо с rs4 и доста по силни коли от тази кола така че думите ти Ники са доста ако скасам ремака щте ми извадиш ли 600лв ?И как разбра че сам с чип?Ако продалжаваш така гонка никога няма да има пък ти си говори каквото искаш.По въпроса за ц18хе на 400м кантар работата или Борко отпред ама с малко.Ники колата ти е силна ама не и срещу моита
Отговори

borko_87 снимка borko_87 19 април 2010 - 19:20

http://www.vbox7.com/play:cb3738bd присадено читаво 20 хе

http://www.vbox7.com/play:26cb2372 и това

имам и още бая клипчета можеш да ги разгледаш и да видиш как горе долу ще паднеш пък не е проблем и бялата гси ка да е пробвам :icon_wink2:
Мнението беше редактирано от borko_87: 19 април 2010 - 19:57
Отговори

Рошко снимка Рошко 19 април 2010 - 19:22

Teмата започна да прилича на "Лична драма" и ако продължи в същия дух, ще има :icon_wink2:
Отговори

Николай Николов снимка Николай Николов 19 април 2010 - 19:27

Бобара ни каза, че си с чипа, а и всички знаят, че си! И моля ти се пак, не си намирай оправдание да не паднеш, че първия чпът, когато ония се изпречи и те спаси от загуба, бях ти скочил с 4 коли поне(със "спорт" бях). Видя за къв ластийк говорим и си измисли пък, че ония с лагуната дет спря да гледа бил некво ЧЕНГЕ ПОД ПРИКРИТИЕ?!?!? Направо ни разспипа с тва!Както и да след като всички те натискахме излезе най-накрая и аз пък се изложих и забравих да си пусна "спорта".
Видя, че записа малка победа и КРАЙ! Молих ме те пак да повторим (аз поне 20 пъти)! Незнам ти тва как го наричаш, но на мен ми заприличва на постъпка на едно твое приятелче... посеркото, знаеш го!

Като не ти е добре ремъка недей се уговаря да се пускаш! Пък и брачеда искаш да викам с неговото GSI, добре, че го нямаше, щях да съм го разкарал напразно! Явно ремъка е бил за 1 пускане само!

Айде подготви се със здрава кола и тогава се уговоряй вече, не са звъниш на тоо и ония, че щяло да има гонка.... и накрая...

пп: Стига съм дрънкал, че мн си ме ядосал вече :icon_wink2:
Отговори

fesurlinga снимка fesurlinga 19 април 2010 - 20:23

клипа говори да си вклучил спорта мен не ме интересува.Моля темата вече да и се тури катинар
Отговори

BOJKATA снимка BOJKATA 19 април 2010 - 20:41

Мисля че няма смисъл да се спами повече!
Засега всичко е ясно!
Нека някой да заключи темата до провеждането на гонка-реванш,след която да се отключи отново!!!
Мнението беше редактирано от Auris 1.6 vvt-i: 19 април 2010 - 20:43
Причина за редактиране:: Божка, след гонката или ти, или някой от участниците нека ми пише, за да отвортя темата и да се напише резИлтата! ;)
Отговори
Тази тема е заключена
Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg