Опел Клуб България

»
Вход Регистрация Потребители Ново съдържание Промени на статуса
« Back to Други технически въпроси

антирадар

sheko снимка sheko 11 януари 2005 - 00:47

Значи искам да попитам какъв антирадар ще ми препоръчате защото ми писна да си давам парите за превишена скорост и реших да инвестирам в антирадар...
Трябва ми просто да лови сигналите на радарите им колкото се може по отдалеч. Принципно незнам какви екстри имат но един приятел ми каза че си е взел от технополис много добър антирадар за 150лв.. които си ги лови от сравнително далеч и не се смущава лесно (защото някой пищят доста често без въобще да има куки)
Също ми препоръчаха "Кобра" които били вече зверски.. връщали сигнал например че се движиш със 70км/ч или направо им блокирал радара (дали това е така въобще незнам но поне така твърдят). Цената му била фрапираща (около 300лв) и бил трудно намираем специално в БГ, но ако наистина им смущава радарите до така степен че да не отчитат нищо, или да приемат километрите на които сам си настроиш антирадара си струва парите според мен .. Особено на извънградско ще си ги избиеш за няколко месеца!
Които знае нещо по въпроса нека пише къде и за какви пари може да си намеря нормален антирадар...
Мерси предварително :huh:
Отговори

Владо снимка Владо 11 януари 2005 - 00:51

Кобрата е яката работа))))

Уистлър май имат в Технополис, не са лоши. Ще си взимам и аз скоро.

Колегата Психо има мноооо убава кобра , над главата точно му седи)))) дано сподели ;)
Отговори

Гостmirra_* 11 януари 2005 - 00:58

Аз ползвам руски и ми спести камара ядове. "Клюкарката" (както си го наричам галено) пищи като приклещен като си разпознае куки, но при клетки на ГСМ-ите и някои силно охранявани обекти също се обажда ( не е приятно, но е много различно пеене). Сдобих се с него срещу 45лв в Делина ООД. За извънградско е 6 :huh: . В София само през ноща.

В тази връзка - от къде да си купя устройството, което пречи на излъчваните от радарите вълни и колко е цената на удоволствието? Приемам и на ЛС (сещам се, че са извън правилата, де! ;) )
Отговори

Светльо снимка Светльо 11 януари 2005 - 09:25

А колко е цената на удоволствието да те хванат, че имаш в колата антирадар?
Отговори

Гостmirra_* 11 януари 2005 - 09:35

Светльо, на Jan 11 2005, 09:25 AM, каза:

А колко е цената на удоволствието да те хванат, че имаш в колата антирадар?

Тези като моя (които не пречат, а само отчитат радар) са ненаказуеми. За другите - глобите почват от 50 лв и най-лошото - прибират ги.
Отговори

saso снимка saso 11 януари 2005 - 11:29

Според мен: или кобра или руски.
Отговори

Psycho снимка Psycho 11 януари 2005 - 11:44

Абе аз имам една КОБРА, мноо фешън - говоряща, че като пътувам сам ми е скучно! :D

Лови 7-8 вида вълни, но общо взето българските радари работят само на "Х" вълни, та другите са малко излишни.
Има някви екстри сам се намалява, сменя си някви сигнали, съобщава когато идва линейка или пожарна, за да мръднеш, но в БГ разбира се не работи.... :(

Общо взето шукарийка, но не си струва парите!:)

Лови иначе яко, но в София почти всички полоцайчета ползвам радара на режим "пистолет", демек с радар или без все тая, просто знаеш малко по рано че ще те спрат! :evil:

За извънградско е ОК.

А и градско, много рядко отчита нещо друго освен радари, но се случва все пак. Покрай големи бензиностанции обикновенно мрънка нещо.


Така че не мога нито да го препоръчам, нито да го оплюя. :huh:
Отговори

sheko снимка sheko 11 януари 2005 - 11:52

А от къде си си я купил? Ако е от София някъде, би ли ми казал къде ги има и приблизително колко струват (над 250лв ли е наистина)
Голяма дилема ми е дали има смисъл да си взема Кобра или да заложа на нещо по-тънкач ;)
Отговори

Psycho снимка Psycho 11 януари 2005 - 12:09

Моята точно е от щатите, но то има много модели на КОБРА, с много различни цени и размери! :huh:
Има едни като портфейла на баба ми, няма къде да го сложиш тва чудо! :huh:

Така че ги поразгледай в някой сайт, кой кво има и виж накой по елементарен, просто няма смисъл да дадеш 100-200 лева отгоре, щото има и компас примерно......или де да знам, поне за мен от опит е безсмислено.

Виждал съм в ИМПАС56 и на Илиенци също КОБРИ!!!!
Мисля че и в техномаркет съм виждал.

УСПЕХ!!! :huh:
Отговори

sheko снимка sheko 11 януари 2005 - 12:16

Мерси много,
и аз мисля да не давам прекалено много пари за радар но съм се решил да взема някакъв защото тия куки прекаляват вече особено тия дни в това хубаво време .... :D
Още днес ще проверя, мерси много :huh:
Отговори

ГостAstra_maniac_* 11 януари 2005 - 14:20

Аз миналата година към морето бях с един антирадар на един приятел. Та доста глоби ми спести, НО нямаше бензиностанция покрай, която да минеме и да не се обади :(
Та аз скоро ги гледах на пазара за коли в Горубляне/крадени естествено/ има6е ги при един над 10 модела и цените варираха от 50лв до 150лв в зависимост от модела!
Отговори

CooLMaX снимка CooLMaX 11 януари 2005 - 14:33

Искам да попитам чували ли сте за антирадар UNIDEN и какво знаете за тези радири. Аз имам такъв. Антирада е на около 5-6 години, преди хващаше много, някъде от 3 км на равен път. Ама скоро не съм го ползвал, да ли още ще лови радарите. Как мислите?
Отговори

VectraGT снимка VectraGT 19 април 2005 - 21:44

Сега виждам тази тема но да споделя аз имам 1 Уистлър монтирал съм го на лампиона до вратката за люка, няколко пъти ми е спасявал кожата но откакто се изхитриха да ги даржат спрени радарите и само да засичат малко по-зор работата преди седмица си карам с около 120 по околоврастното на СЗ и като изпищя и аз бих едни спирачки и ме хванаха с 72 но пак си е нещо :). Та Уистлър и Кобра са с едни и същи обхвати и са доста добри имам 2ма приятеля с кобра и те са доволни. Иначе за руските не мога да кажа но са им орязани каналите и не хващат на 380гадуса а това е важно като заседнат зад някой завой
Отговори

city stars снимка city stars 19 април 2005 - 21:59

уххх и аз съм решил да си закупувам такова удоволствие и аз се чудя.добре де последно някое нормално моделче на уистлър или кобра какви парички е и голямо ли е на размери?!някой снимка може ли да качи.мерси предварително.
Отговори

Мишо снимка Мишо 20 април 2005 - 00:56

:thu: Баси не ва ли стряска така като изпищи изведнъж ;)
Sorry за офтопика, но не издържах :) Аз лично предпочитам да си карам с до 80км/ч при което най-лошото което ще отнеса е фишче за 10лв... А при радари за по 150-200 лв.... това са 20 фиша :) За хора които карат само в града е безмислено
Отговори

VectraGT снимка VectraGT 20 април 2005 - 14:11

Абе ако караш нормално не ти трябва както каза колегата ако те спират 2-3 пати за 1 година като им дадеш по 10лв и .... не си струва. а иначе в тенхополис и метро има кобри доста са добри и са на нормални цени. моя чесно казано ми го подари 1 полицай :) иначе и аз трудно бих се навил да дам 150-тина лв B)
Отговори

bobopich снимка bobopich 20 април 2005 - 20:10

Моя е COBRA XRS9700- един от топ моделите. В БГ не съм виждал да го продават. По добър е от на колегата Psy*** (да не му казвам името да не мисли, че се фукам излишно - ма си е така :D ) - днес констатирахме, че лови доста повече неща. И само ще кажа, че има смисъл да е по скъп антирадара, защото реагира по бързо и хваща на по голяма дистанция. Пример давам : като пуснат куките радара на пистолет за някой който кара 2км пред мен, аз вече знам, че те са там и отдавна съм намалил и като го пуснам да ме проверят после мене може да ми ядат х*я.
А пък RADAR BUZZERS, Cоbra не произвеждат. Такива апаратчета се продават нелегално в USA и варират към 300$-400$. Не съм сигурен обаче ми се струва, че точно Х-banda не го блокират. ;)
Отговори

VectraGT снимка VectraGT 20 април 2005 - 21:29

Вуйчо ми е катаджия в София и каза че му се е случвало да му минават такива коли с Антирадари баш не с радар детектори и целиа му радар почернял екрана :) така че явно вършат работа но са незаконни и тук!
Отговори

XENON снимка XENON 20 април 2005 - 23:25

сагласен сам ве4е колко 6те пари да дам за антирадар,ама да мога да прецакам куките,6тото ми доидоха до гуша тиа некадарници,ще се изкефим ако измислят не6то като го натиснем да гръмне радара на катаджиата в рацете... :thu: ДЕЕ.....техната >>>>>
Отговори

Stranger снимка Stranger 21 април 2005 - 13:33

Вижте tuk има полеzна информация...
Отговори
Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg