Опел Клуб България

»
Вход Регистрация Потребители Ново съдържание Промени на статуса
« Back to Мнения и препоръки свързани с форума

Изтрити мнения

FRYER снимка FRYER 08 декември 2009 - 08:44

Привет на модовете.Искам да попитам защо отново са изтрити броя на мненията в профила ми?Първият път след като това стана не се обадих,после ми изчезна и обява в Продава,обаче взе да става хронично.
Както се вижда от 2006г. не съм натрупал 2345 спам мнения и държа да знам защо се получава така?
Отговори

Sparx снимка Sparx 08 декември 2009 - 12:40

В неделя форума беше преместен от един сървър на друг и информацията беше преместена с него, възможно е обаче ако обявата е пусната в неделя вечерта, когато форума функционираше на 2 места едновременно ... обявата да е останалта на старото място и за това да е изчезнала след като сте започнали да виждате форума от новото. От тук насетне местене няма да има, така че се надяваме проблемите с техническата част на форума да изчезнат. Броячите на форума са синхронизирани и в момента отразяват всичките Ви мнения, които са в раздели различни от "Извън темата" или Junkyard.
Отговори

FRYER снимка FRYER 08 декември 2009 - 16:56

Ок,благодаря за отговорите.Обявата изчезна,когато направихте разделението в раздел Продава/Частни.Не е проблем ще пусна нова.Просто бях любопитен какво се случва.
Отговори

Eltoro снимка Eltoro 08 декември 2009 - 20:45

Колега,моите уважения.
Вместо да напускаш 100 нови обяви,и л.с. на Екипа, ти попита културно. Де да бяха повечето като теб,щеше да има по малко цапаници.
Още един път браво. Поздрави.
Отговори

froluti снимка froluti 08 декември 2009 - 20:56

Аз също, бих желал да попитам нещо, бях си запаметил няколко теми в букмаркс, но след смяната на сървъра (незнам дали е от това) не мога да отвиря някой от тях. Дали е в това проблема и ако да, ще бъдат пуснати по натам или не?

Поздрави от мен :mhihi:
Отговори

Sandman снимка Sandman 08 декември 2009 - 23:26

А щом са ти в букмаркс, значи им виждаш заглавията.
Пробва ли с търсачката?
Ако не излязат, може и да са изтрити.
Постни линк да видим.
Отговори

BatSlav снимка BatSlav 09 декември 2009 - 12:55

Здравейте колеги,и на мен мненията ми се понамалиха но това не е важно.Въпроса ми е следния защо като се пипа форума после ми трябва поне 3-4 дена изобщо да пиша.Пълен блокаж.Дайте малко инфо занапред.Само като инфо(досега съм писал мнения,лични съобщения и теми по един и същ начин).???Както и сега.!!!
Отговори

Sparx снимка Sparx 16 декември 2009 - 11:08

Здравей колега, извинявам се за късния отговор. Не би трябвало да имаш такива проблеми по 3,4 дни. Промени по форума се правят непрекъснато, но има случай в които нещата не вървят като по мед и масло и се налага да се работи по някакъв по сериозен проблем. Когато имаш проблеми с постването, пробвай да излезеш и да влезеш отново във форума, защото доста често системата за автоматичното логване прави проблеми.
Отговори

Рошко снимка Рошко 16 декември 2009 - 11:12

Мисля, че колегата визира последното изчезване на форума, след местенето на базата данни, когато просто имаше непредвидени ситуации и не само той не можеше да влезе във форума, ами и никой друг не можеше. :devil-smiley-019: Извиняваме се, но просто понякога възникват форсмажорни обстоятелства, които не зависят от Sparx Всемогъщи :mhihi: - вечно му форумно царство :icon_wink2: :drinkin: и просто се налага да работи извънредно, за да може форумът изобщо да върви. :icon1_mrgreen:
Отговори

Hevy снимка Hevy 12 февруари 2010 - 19:22

Имам едно пожелание към модераторите, като почистват темите да пишат кой го е направил и основанието. Например писал си в някоя тема, следващия път проверяваш какво става - оп, съобщението ти го няма. По правилник трябва да се разбереш с модератора който го е измодерил, а кой е той? Не се знае. Значи какво - следващото по правилник - да се оплачеш на някой админ. Мисля че ще е по колегиално да не се налага този неприятен за всички сценарии.Жалби,да се оплакваш от някого на някого, комсомолска му работа... Все пак тук общуваме колеги, пълнолетни, и на никой не му е приятно да се отнасят неуважително към него.
Ето например тук http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php...0&start=100
бях написал че захранването на датчика може да се премери и с мултицет и колко е то, някой решил и го изтрил. Съобщение по темата, технически вярно. На какво основание?
Отговори
Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg